Апарт хотел АНАСТАСИЯ
АПАРТАМЕНТИ
ЦЕНИ и УСЛОВИЯ
ГАЛЕРИЯ
НОВИНИ
За СОФИЯ и БЪЛГАРИЯ
ПЪТЕВОДИТЕЛ
ЛЮБОПИТНО
Анастасия и имотите

Анастасия Резиденс – Новата принцеса на България

Резиденция Анастасия е за хора, които искат да живеят по-различно.

За онези, които искат да се усамотят вкъщи в размисли, креативни планове или фамилен уют, лишен от ежедневните традиционни задължения.

Тя е за тези, които искат да усетят удобствата на модерното съвремие, в което за детайла има грижа друг. Единственото, за което имат грижи наемателите в Резиденция Анастасия, е да се отдадат на удоволствие и лично удовлетворение.

  • За тези, които искат да се насладят на сутрешната закуска в собствената си обител, само с едно телефонно обаждане;
  • За тези, които искат коридорите и фоайетата да бъдат блестящи от чистота;
  • За тези, които искат да живеят със себеподобни – хора, имащи високо усещане за живот;
  • За тези, които са осъзнали, че живеем във века на услугите и човечеството се състезава в усъвършенстването при създаването на удобства;
  • За тези, които спокойствието на децата им се намира в двора на дома им;
  • За тези, които домът е въпрос и на имидж.

Вероятно всеки би казал – е да, но на каква цена?
Отговорът: цена за продажба – много изгодна, на фона на ценовите нива до скоро, и ниска за лукса и класата на сградата. Обадете се и направете среща с нашите мениджъри, и ще видите, и усетите всичко, казано до тук. Цена за наем на ден, седмица, месец – каквито и планове да имате, активния и зает пътешественик търси удобство на оптимална цена. При нас ще получите апартамент с площ минимум 99 квадратни метра, на цената на една обикновена хотелска стая в други хотели.

Ценовата ни политика умишлено не клони към максимализъм, защото нашата цел е развиването на услугите, които предлагаме, до световно ниво. Дойде времето, в което не просто да строим и продаваме сгради, а да им залагаме бъдеще с модерна концепция и прекрасна среда за живеене. Така изграждаме социален кръг - клуб от интересни и реализирани хора, мислещи и живеещи по този начин.