Апарт хотел АНАСТАСИЯ
АПАРТАМЕНТИ
ЦЕНИ и УСЛОВИЯ
ГАЛЕРИЯ
НОВИНИ
За СОФИЯ и БЪЛГАРИЯ
ПЪТЕВОДИТЕЛ
ЛЮБОПИТНО
Новини

Гостуването на първия победител в играта на IN LIFE MEDIA - Фен на месеца в Резиденция Анастасия е вече факт!

Резиденция Анастасия имаше удоволствието да посрещне този уикенд победителката в първото издание на играта ФЕН НА МЕСЕЦА на IN LIFE MEDIA - Ангелина Асенова, която ни зарадва изключително много с писмото си:

Специални благодарности на невероятния екип на IN LIFE и Резиденция Анастасия за вълшебния уикенд, който ми подариха. Искаме да изкажем нашите специални благодарности за топлия прием и любезното гостоприемство.
Изключително сме радостни, че в България има място като това. Не знам откъде да започна. От прекрасната обстановка или от невероятните изненади, които ни направиха много щастливи, или от перфектното обслужване.
Всичко, което ни предложихте остави в нас прекрасни впечатления и спомени. Уникалната атмосфера в Резиденцията и тематичният апартамент Лондон, в който бяхме настанени, превърнаха нашия престой в истинска приказка.
Искрено, още веднъж, благодарим за всичко, което ни подарихте докато бяхме ваши гости!

За нас обратната връзка е много важна и за това няма как да не сме щастливи от факта, че усилията ни да отговорим на очакванията на гостите си, се оценяват така високо!

Специални благодарности към Ангелина Асенова и ще се радваме тя отново да бъде наш гост!

 

« назад към новините