Апарт хотел АНАСТАСИЯ
АПАРТАМЕНТИ
ЦЕНИ и УСЛОВИЯ
ГАЛЕРИЯ
НОВИНИ
За СОФИЯ и БЪЛГАРИЯ
ПЪТЕВОДИТЕЛ
ЛЮБОПИТНО
Условия за настаняване и плащане
  1. Резервациите се гарантират с кредитна карта в размер на първата нощувка от заявката. Апарт хотел Анастасия може да възстанови депозит при отказ от нощувки само, ако е направен писмено и не по-късно от 1 ден преди пристигане.

  2. В случай на непристигане и неуведомяване на хотела съгласно условията на т.1 Апарт хотел Анастасия запазва направения депозит в размер на стойността на първата нощувка.

  3. При пристигането Ви в Апарт хотел Анастасия ще се наложи да поискаме кредитната Ви карта и ще бъдат блокирани по нея пълната сума за вашия престой и 10% от нея за допълнителна консумация и екстри. Вие бихте могли, ако предпочитате да платите предварително в брой сумата за престоя си.

  4. В случай, че сте платили предварително през агенция или по друг ред при пристигането си трябва да предоставите ваучер или платежен документ, доказващ разплащането.

  5. Настаняване в хотелските апартаменти след 14.00 ч.

  6. Съгласно Българското законодателство на територията на хотела в закритите помещения пушенето е строго забранено. За удобство на гостите има обособени места за пушене на открито в прилежащите части на хотела.

  7. Най-учтиво молим родителите да не оставят сами и без контрол децата си. Ползването на асансьор от деца до 12 години без придружител не е разрешено. С оглед на конфортното и толерантно обитаване обедната почивка от 14.00 до 16.00 часа е препоръчителна, a шумът след 22:00ч. е недопустим.

  8. Апартаментите се освобождават до 12.00 часа. За престой след този час се заплаща 50% от цената за нощувка при освобождаване до 18:00ч, след посочения час се таксува пълната стойност на нощувката.

  9. С цел приключване на Вашата сметка Апарт хотел Анастасия приема следните видове разплащания: плащане в кеш, плащане с кредитни и дебитни карти: Visa, Master card, Маестро, Борика, Американ Експрес.

  10. Почистване - Апартаментите се почистват ежедневно между 09:00 и 16:00 часа. При желание от Ваша страна за почистване на апартамента Ви в определен час, молим, обърнете се към камериерката и тя ще направи всичко възможно за да изпълни желанието Ви.