Апарт хотел АНАСТАСИЯ
АПАРТАМЕНТИ
ЦЕНИ и УСЛОВИЯ
ГАЛЕРИЯ
НОВИНИ
За СОФИЯ и БЪЛГАРИЯ
ПЪТЕВОДИТЕЛ
ЛЮБОПИТНО
Natura Bisse

Марката на испанския козметичен лидер Natura Bisse съдържа в името си перфектния съюз и баланс на две запазени ценности – Natura (същина, природа, тяло, материя и свежест) и Bisse (съблазън, стил, елегатност лукс и блясък). Не бихте могли да устоите на това изкушение.

Световната известната компания Esthetic Privilege Ltd., регистрирана в България, както и дъщерните й компании Cosmoscience Ltd. и GZ Cosmetics Ltd. Esthetic Privilege е изключителен представител на Natura Bisse, Барселона, Cosmofrance, Маями (САЩ), Cosmogene S.A., Женева (Швейцария) и Moohan Engineering Group, Сеул, Корея.

Esthetic Privilege доставя на пазара цялата гама от продукти и апарати, необходими в сектора на естетичната медицина и козметологията. Компаниите ни тясно си сътрудничат с ISAM – Международна асоциация по Естетика и Медицина.

С присъствие в повече от 15 престижни локации компанията се налага на пазара с безупречните продукти, които доставя, с изгодните финансови условия, които предлага, и със специалното отношение към всеки един клиент и партньор.

Компанията предлага както професионални продукти за СПА и козметични центрове, така и продукти за домашна грижа за краен клиент.

По света марката може да бъде открита в много козметични студия, Спа центрове, хотели, а в България Natura Bisse живее в Резиденция Анастасия.


Заповядайте в Резиденция  Анастасия,
където любезнте дами от  Natura Bisse, ще се погрижат за вас!