Апарт хотел АНАСТАСИЯ
АПАРТАМЕНТИ
ЦЕНИ и УСЛОВИЯ
ГАЛЕРИЯ
НОВИНИ
За СОФИЯ и БЪЛГАРИЯ
ПЪТЕВОДИТЕЛ
ЛЮБОПИТНО


Галерия МОТИВИ

Творец е оня, който създава прекрасни неща.
Оскар Уайлд

Галерия МОТИВИ, намираща се на партера на Апарт хотел Анастасия, представя както утвърдени български автори и стари майстори, така и талантливи млади художници.

Творбите са подбрани да задоволят всеки изискан вкус – маслена и акварелна живопис, забележителни и смели картини с акрилни бои, графики, скулптори от бронз и керамика.

Много оригинална е идеята за керамична пластика като украса за стена – керамичната скулптура е положена върху пано от естествена кожа поставено в стилна рамка.

Предлагат се също и изящни бижута ръчна изработка от екзотични дървени материали и благородни метали; стилна и качествена иконопис изработена по църковните канони; уникални щраусови яйца, богато украсени с благородни метали, кристали и ръчно изрисувани.

Екип от млади автори могат да пресъздадат мечтан от Вас шедьовър по зададена поръчка.

Ако нямате възможност да посетите галерията, професионален консултант може да посети Вашия дом или офис и заедно с Вас да намери красиви и стилни решения.

За всяко произведение може да се извади сертификат за произход и да бъде издадена данъчна фактура.

Всеки дом или офис има нужда от своята душа и излъчване и това не може да бъде постигнато само с мебели и техника...

Заповядайте в Апарт хотел Анастасия и се доверете на професионалистите от Галерия МОТИВИ, за да направят избора Ви лесен!


Галерия МОТИВИ
Tel. 0879 / 048 299
Email: info@motivi.tv
www.motivi.tv