Апарт хотел АНАСТАСИЯ
АПАРТАМЕНТИ
ЦЕНИ и УСЛОВИЯ
ГАЛЕРИЯ
НОВИНИ
За СОФИЯ и БЪЛГАРИЯ
ПЪТЕВОДИТЕЛ
ЛЮБОПИТНО
Местоположение

За една сграда са важни три неща: мястото, мястото и мястото!

Апарт хотел Анастасия е олицетворение на това правило.

Тя е уникална сграда разположена на най–представителния и престижен булевард на София – бул. България в зоната, граничеща с кв. Мотописта. Това е южният лъч на София, който свързва центъра и Народният Дворец на Културата с кв. Бояна и Витоша планина, и е транспортна артерия за най–престижните квартали на София – Иван Вазов, Стрелбище, Бели Брези, Мотописта, Гоце Делчев, Борово и Бояна. Булевард, известен с едни от най-красивите сгради на София, включително и официалната правителствена резиденция "Бояна".Вижте по-голяма карта

Перфектни комуникации, изцяло уредена инфраструктура, южно изложение с поглед към Витоша и всичко това на няколко минути разстояние от центъра на столицата.

Апарт хотел Анастасия е в непосредствена близост до представителните сгради на Бизнес център Витоша, Райфайзен Банк, Блок 1 на Народното Събрание на Република България, Бизнес център "Белисимо". Намиращите се около сградата ОМV бензиностанция, супермаркет Билла, пазар Борово, детски хипермаркет "Джъмбо", МОЛ – България, както и множество приятни места за срещи, заведения и ресторанти – Beso, Marseille, Хедон, дават възможността за пълноценен начин на живот и среда с осигурени удобства.